MARS 2019 Puhujat

Puhujakattaus julkistetaan kokonaisuudessaan tammikuun aikana. Tässä tähän mennessä julkistetut, mielenkiintoiset puhujat:

 

Aino-Maria Paasivirta 
Promoottori, Fullsteam Agency

Paasivirta aloitti työskentelyn Fullsteamilla 2015. Hän toimi Fullsteamin perustajan Rauha Kyyrön henkilökohtaisena assistenttina kaksi vuotta ja siirtyi promoottoriksi vuonna 2017.

 

Osallistuu keskusteluun:
KRISTALLIPALLO -
MILLAINEN ON MUSIIKKIVUOSI 2019?

TO 14.2. klo 14.15 - 15.00 

 

 

 

 

Anna Van Nunen 
Perustaja ja johtaja, Innofest

Innofestin perustaja ja johtaja Anna Van Nunen kertoo keynote-puheenvuorossaan festivaalikentän innovaatioista ja avaa esimerkkien kautta Innofestin toimintaperiaatteita. 

 

Osallistuu keskusteluun:
ANNA VAN NUNEN: INNOFEST - FESTIVAALIT INNOVAATIOIDEN KATALYSAATTOREINA
TO 14.2. klo 12.15 - 13.00

 

 

 

 

 

Annakaisa Anttila
Kumppanuuspäällikkö, Ruisrock & Tuottaja-Anttila

Anttila on työskennellyt tapahtumien ja festivaalien parissa vuodesta 2006 ja on viimeiset kahdeksan vuotta ollut eri rooleissa Ruisrockissa. Tänä päivänä Anttila vastaa Ruisrockin yhteistyökumppaneista sekä toimii kulttuurialalla yrittäjänä monenlaisissa projekteissa luovana tuottajana

 

Osallistuu keskusteluun: 
TÄHTIHAASTATTELU TUPLANA: TIMO ISOMÄKI JA HANNU HALJALA
TO 14.2. klo 15.30 - 16.15

 

 

 

 

Annika Oksanen
Promoottori & Agentti, Live Nation

Annika Oksanen on toiminut 10 vuotta musiikki-alalla ja kiertänyt eri organisaatioissa ja erinäisissä tehtävissä tuotannosta markkinointiin! Hän oli myös pari vuotta töissä Yhdysvalloissa suoraan kansainväliselle artistille Cat Powerille. Nyt Oksasella on kaksi vuotta täynnä Live Nation Finlandilla jossa hän toimii promoottorina sekä keikkamyyjänä kotimaisille artisteille.

 

Osallistuu keskusteluun: 
LÄPIMURTO 2019 - MISTÄ JA MITEN UUSI MUSIIKKI JA UUDET ARTISTIT LÖYDETÄÄN?
PE 15.2. klo 13.00 - 13.45

 

 

 

Antti Heiskala
PA to COB Matti Jykylä, Sun Effects

Sun Effects suunnittelutoimistossa työskentelevällä Heiskalalla on monivuotinen kokemus tapahtuma-alasta niin festivaaliorganisaatioden kuin alihankkijoidenkin puolelta. Vertailukohtia suomalaisiin tuotantoihin ja työskentelytapoihin Heiskala on hakenut muun muassa Lollapalooza Berlin sekä Slush Tokyo -tapahtumista. 

 

Osallistuu keskusteluun:
LIVEFIN ESITTÄÄ: 
REILU PELI - MITEN LIVEMUSIIKKIBISNEKSEN EETTISET SÄÄNNÖT TOIMIVAT?
TO 14.2. klo 13.15 - 14.00

 

 

 

Ari Solja
Project Manager, Securitas Events Oy

Solja on työskennellyt tapahtumaturvallisuuden parissa jo 90-luvulta ja päivätyönä se on toiminut viimeiset 10 vuotta. Solja on työskennellyt laajasti eri tehtävissä, erilaisissa tapahtumissa viime vuosina keskittyen kiertueiden, suurkonserttien ja festivaalien turvallisuussuunnitteluun sekä johtotehtäviin.

 

Osallistuu keskusteluun:
FESTIVAALISIMULAATIO 3.0
PE 15.2. klo 10.30 - 12.00

 

 

 

 

Esa Nikkilä
Yrittäjä ja keikkamyyjä, All Day

Nikkilä on helsinkiläisen vuonna 2016 perustetun ohjelmatoimisto All Dayn perustajajäsen ja keikkamyyjä. Ennen omaa yritystä Nikkilä toimi Tiketti Oy:n myyntijohtajana (2012-2015) ja toimitusjohtajana (2015-2016). Joulukuussa 2018 Nikkilä valmistui yrittäjyyden maisteriksi ja kirjoitti lopputyönsä otsikolla ”Onnellisuuteen tähtäävän strategian laatiminen kotimaiselle musiikkialan ohjelmatoimistolle”. Nikkilä uskoo, että alasta riippumatta yritysten kestävä liiketoiminnallinen menestys pohjaa hyvään yrityskulttuuriin - kun yrityksen oma organisaatio voi hyvin, palvelee se myös paremmin asiakkaitaan.

 

Osallistuu keskusteluun:
LIVEFIN ESITTÄÄ: 
REILU PELI - MITEN LIVEMUSIIKKIBISNEKSEN EETTISET SÄÄNNÖT TOIMIVAT?
TO 14.2. klo 13.15 - 14.00

 

 

Hanne Kautto
Kanavapäällikkö, Yle ja YleX

Kautto on työskennellyt YleX:ssä yhdeksän vuotta, josta viimeiset 3,5 vuotta kanavapäällikkönä. Tätä aiemmin hän työskenteli muun muassa verkkotoimittajana. 

 


Osallistuu keskusteluun:
MMF FINLAND ESITTÄÄ: 
NOSTETAAN MANAGERI PÖYDÄLLE
PE 15.2. klo 14.30 - 15.15

 

 

 

 

 

 

Heikki Helastinen
RAP-tähti, Universal / Fullsteam

Mies joka pelasti räpin.Satunnaisesti Fullsteamin työntekijänä tunnettu Helastinen viihdyttää tuttuun tapaan elävän musiikin onnenpyörässä.


 

Osallistuu keskusteluun:
ELÄVÄN MUSIIKIN ONNENPYÖRÄ
PE 15.2. KLO 16:30-17:15

 

 

 


Henri Pulkkinen
Muusikko ja musiikkipäällikkö, Paperi T ja Radio Helsinki

Rap-muusikkona ja runoilijana uransa luonut Pulkkinen on tunnettu taiteilijanimestään Paperi T. Musiikin parissa uransa tehnyt Pulkkinen tunnetaan myös rap-kollektiivista Ruger Hauer. Pulkkinen on julkaissut lisäksi yhden runoteoksen vuonna 2016. Pulkkinen on juontanut useita radio-ohjelmia Radio Helsingillä ja työskennellyt sen musiikkipäällikkönä alkuvuodesta 2017.

 

Osallistuu keskusteluun:
NYT MENI TUNTEISIIN! - HAASTATTELUSSA MIIKKA KOIVISTO JA HENRI PULKKINEN
PE 15.2. klo 15.30 - 16.15

 

 

 

Iina Maula
Project Manager, Fullsteam Agency

Fullsteam Agencyn projektipäällikkö Iina Maula on työskennellyt livealalla 10 vuotta, mm. Provinssin vastaavana artistituottajana sekä Rytmikorjaamon tuottajana. Fullsteamille Iina siirtyi syksyllä 2011 Rauha Kyyrön henkilökohtaiseksi assistentiksi. Monipuolinen työnkuva vei hänet lopulta takaisin konserttituotantojen äärelle, kun hän koordionoi Cheekin Täältä Sinne -areenakiertueen sekä Valot Sammuu -stadionkonserttien tuotannot. Uudessa pestissään projektipäällikkönä hän vastaa Fullsteamilla mm. Ed Sheeranin suurkonserteista Malmin lentokentällä sekä  Rammsteinin Ratinan stadionkonsertista. 

 

Osallistuu keskusteluun:
LIVEFIN ESITTÄÄ: 
REILU PELI - MITEN LIVEMUSIIKKIBISNEKSEN EETTISET SÄÄNNÖT TOIMIVAT?
TO 14.2. klo 13.15 - 14.00

 

 

Isadora Kamotskin
Markkinointipäällikkö, Warner Music Finland

Kamotskin aloitti musiikkibisneksen parissa harjoittelijana Fried Musicilla vuonna 2014. Vuodesta 2016 hän on työskennellyt Warner Musicilla, ensin kotimaisten ja ulkomaisten artistien promotion managerina. Sittemmin kokonaan kotimaisten artistien pariin siirtynyt Kamotskin on tehnyt promootiota artisteille kuten SANNI ja Ellinoora. Nykyään hän työskentelee Warnerin kotimaisten osaston markkinointipäällikkönä.

 

Osallistuu keskusteluun: 
LÄPIMURTO 2019 - MISTÄ JA MITEN UUSI MUSIIKKI JA UUDET ARTISTIT LÖYDETÄÄN?
PE 15.2. klo 13.00 - 13.45

 

 

 

Janne Flinkkilä
Työläinen, Kulttuurituotanto Creat osk

Flinkkilä kuvailee uraansa seuraavasti: "Kirjoittanut, konsultoinut ja tuottanut. Ideoinut, toteuttanut ja laskuttanut." Vähän tätä kaikkea Flinkkilä tekee myös MARSissa. Tapahtuman ideariihi ja kummisetä osallistuu MARSin tekemiseen tänäkin vuonna kiitettävällä panoksella. Tunnetaan myös vapaana toimittajana ja kirjailijana, joka on työskennellyt muun muassa Rumban toimituspäällikkönä ja Ylioppilaslehden toimitussihteerinä.

 

Osallistuu keskusteluun:
NYT MENI TUNTEISIIN! - HAASTATTELUSSA MIIKKA KOIVISTO JA HENRI PULKKINEN
PE 15.2. klo 15.30 - 16.15

TÄHTIHAASTATTELU: JUHA MIETO
PE 15.2. klo 14.15 - 14.45

 

 

Jenna Lahtinen
Freelancer tapahtumatuottaja, useita eri työllistäjiä

Lahtinen aloitti uransa Jyväskylän elävän musiikin yhdistys Jelmu ry:n toimipisteestä Tanssisali Lutakosta kohta 15 vuotta sitten. Pitkän elmu-uran jälkeen Lahtinen siirtyi ohjelmatoimistomaailmaan ja työskenteli Tampereella Nem Agencyn taloushallinnon tehtävissä puolitoista vuotta. Vuonna 2017 Lahtinen heittäytyi freelanceriksi ja on siitä lähtien työskennellyt erilaisten musiikkitapahtumien parissa, joista mainittakoon Provinssi, Ilosaarirock, Lost In Music ja tietysti MARS
 

Osallistuu keskusteluun:
LEIPÄ MURUSISTA - FRIIKKUJEN JA PIENYRITTÄJIEN ARKI MUSABISNEKSESSSÄ
TO 14.2. klo 15.00 - 15.45

 

 

 

Johannes Kinnunen 
COO, Fullsteam

Työskennellyt Fullsteamilla vuodesta 2005 monissa eri rooleissa; tiedottajana, toimitusjohtajana ja nykyisin hallintojohtajana osallistuen myös Sideways- ja Provinssi-festivaalien järjestelyihin. Vuosien saatossa vaikuttanut monissa muissakin rooleissa, kuten Ruisrockin tiedottajana, Rakkautta & Anarkiaa -festivaalien tuottajana ja DJ:nä (mm. Tavastian Lauantaidisko)

 

Osallistuu keskusteluun:
LÄPIMURTO 2019 - MISTÄ JA MITEN UUSI MUSIIKKI JA UUDET ARTISTIT LÖYDETÄÄN?
PE 15.2. klo 13.00 - 13.45

 

 

 

Juha Mieto
Urheilija ja poliitikko 

Juha Mieto on entinen kilpahiihtäjä ja olympiavoittaja. Hän on urheilu-uransa lopetettuaankin pysynyt julkisuudessa muun muassa tv-ohjelmissa, mainoksissa, pr-töissä ja sittemmin politiikassa. Kurikasta kotoisin oleva Mieto puhuu MARSissa urheilijuuden ja muusikkouden yhtymäkohdista ja siitä raa'asta työstä, jota menestymiseen vaaditaan. 

 

Osallistuu keskusteluun:
TÄHTIHAASTATTELU: JUHA MIETO
PE 15.2. klo 14.15 - 14.45

 

 

 

 

Kalle Halonen
Projektipäällikkö, Securitas Events

Kalle Halonen on tapahtumaturvallisuuden ammattilainen. Hänellä on alalta jo kymmenen vuoden kattava työkokemus, joista viimeiset kolme vuotta hän on toiminut alalla päätoimisesti. Halonen on tuttu näky mm. Provinssin turvallisuustiimissä.

 

Osallistuu keskusteluun:
FESTARISIMULAATIO 3.0
PE 15.2. KLO 10:30-12:00

 

 

 

 

 

Katja Vauhkonen 
Artist Manager & Label Manager, Fullsteam Management & Fullsteam Records

Vauhkonen päätyi Apulannan, Viikatteen ja Peer Güntin paitamyyjästä lähes suoraan Sony Musicille 10 vuodeksi tekemään kotimaisten artistien markkinointia ja promootiota. Fullsteam Managementillä hän on työskennellyt vuodesta 2016 ja Fullsteam Recordsilla vuodesta 2017. Edustaa artisteja kuten Pariisin Kevät, Stam1na, Mokoma, Ruusut, Ismo Alanko ja Apocalyptica. 

 

Osallistuu keskusteluun:
MMF FINLAND ESITTÄÄ: NOSTETAAN MANAGERI PÖYDÄLLE 
PE 15.2. klo 14.30 - 15.15

 

 

 

Kimmo Valtanen
Toimitusjohtaja, Universal Music Finland & Baltics

Kimmo Valtasella on monipuolinen kokemus musabisneksestä. Ennen siirtymistä Universal Music Finland & Baltics toimitusjohtajaksi vuonna 2015 hän on työskennellyt mm. markkinointipäällikkönä (BMG), toimitusjohtajana (SonyBMG, Sony Music), Upsales Managerina (Elisa) sekä Markkinointijohtajana (Universal).  

 

Osallistuu keskusteluun:
MARS 10 VUOTTA: MILTÄ MUSIIKIN KULUTTAMINEN VUONNA 2020 NÄYTTI 10 VUOTTA SITTEN?
PE 15.2. KLO 12:30-13:15

 

 

 

Maarit Kinnunen 
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin tutkija, Lapin yliopisto

Toimi kolmisenkymmentä vuotta ICT-alalla projekti- ja hankepäällikkönä. Aloitti viidenkympin kriisissä matkailun opiskelun. Väitteli festivaaleista yhteiskuntatieteiden tohtoriksi marraskuussa 2018.

 

Osallistuu keskusteluun:
MARS X FESTARIBAROMETRI
TO 14.2. klo 11.00 - 11.45

 

 

 

 

 

Maiju Talvisto
Artistituotannon vastaava, Flow Festival

Flow Festivalilla työskentelevän Talviston festivaaliura alkoi Pori Jazzista vuonna 2009. Vuodesta 2011 alkaen hän on toiminut Flow Festivalin artistituotannon parissa työskennellen tällä hetkellä artistituotannon tiimin päällikkönä. Talvisto on tiimeineen tuottanut muun muassa Frank Oceanin, Lauryn Hillin, Kendrick Lamarin, Arctic Monkeysin ja Major Lazerin festivaaliesiintymiset Suvilahteen. Talvisto uskoo, että onnistuneesti ja ammattitaidolla toteutettu artistituotanto edistää Suomen mainetta hyvänä keikkamaana. Lisäksi Talvisto on tutkinut artistituottajien ammattikuvaa pro gradu -työssään ”Please make sure there are no bugs in the area – an insight to artist hospita

 

 

 

 

 

Markus Kaarto
Head of Music Lisensing, Teosto

Kaarto on viettänyt suurimman osan työvuosistaan lentokoneessa lisensoiden radio- ja video-ohjelmistoja kännykkävalmistajille ja televisioyhtiöille. Hän on vastannut Teoston online ja broadcast -lisensoinnista alkuvuodesta 2015.

 

Osallistuu keskusteluun:
MARS 10 VUOTTA - MILTÄ MUSIIKIN KULUTTAMINEN VUONNA 2020 NÄYTTI 10 VUOTTA SITTEN? 
PE 15.2. klo 12.30 - 13.15

 

 

 

 

Miikka Koivisto
Muusikko ja toimittaja, Ruusut ja YleX

Koivisto tunnetaan sittemmin jo uransa lopettaneen Disco Ensemble -yhtyeen laulajana ja nyt nousukiidossa liitävästä Ruusut -yhtyeestä. Koivisto toimittaa lisäksi Uuden musiikin vaihtoehto -nimistä musiikkiohjelmaa radiokanavalla YleX. 

 

Osallistuu keskusteluun:
NYT MENI TUNTEISIIN! - HAASTATTELUSSA MIIKKA KOIVISTO JA HENRI PULKKINEN
PE 15.2. klo 15.30 - 16.15

 

 

 

 

Mika Sorola
Agentti, Fullsteam Agency

Sorola on monivaiheisen uransa aikana toiminut keikkamyyjänä vuodesta 2001 (Pohjoisartisti, Popgee & Sony Music Finland) ja yrittäjänä vuosina 2011-2017 (Rähinä Live). Hän aloitti nykyisen työnsä Fullsteam Agencyn agenttina vuonna 2017.

 

Osallistuu keskusteluun:
MMF FINLAND ESITTÄÄ: 
NOSTETAAN MANAGERI PÖYDÄLLE
PE 15.2. klo 14.30 - 15.15

 

 

 

 


Niina Ratsula
Valmentaja, tietokirjailija ja tutkija, Code of Conduct Company

Ratsula on eettisen liiketoiminnan valmentaja, tietokirjailija ja tutkija. Hän on toiminut vastuullisten liiketoimintakäytäntöjen edistämisen parissa 12 vuotta kansainvälisissä tehtävissä mm. Nokian ja Kemiran palveluksessa. Viime keväänä Ratsula perusti oman yrityksen Code of Conduct Companyn, jonka missiona on auttaa organisaatioita luomaan itselleen merkityksellisen tavan edistää oikein toimimisen kulttuuria ja eettisesti kestäviä bisneskäytäntöjä.

 

Osallistuu keskusteluun:
LIVEFIN ESITTÄÄ: 
REILU PELI - MITEN LIVEMUSIIKKIBISNEKSEN EETTISET SÄÄNNÖT TOIMIVAT?
TO 14.2. klo 13.15 - 14.00

 

 

Niina Ristolainen
Viestintäpäällikkö, Qstock Festival

Ristolaisella on takana jo reilu vuosikymmen tapahutma- ja festivaalialalla. Hän on toiminut vuodesta 2012 lähtien pääsääntöisesti Qstock-festivaalin tuotannossa. Nykyään hän vastaa festivaalin viestinnästä, markkinoinnista ja lipunmyynnin operoinnista, sekä toimii Qstockin johtoryhmän jäsenenä. Niina on mukana myös Suomen musiikkitapahtumien verkosto ja etujärjestö LiveFIN ry:n hallitustyöskentelyssä.

 

Osallistuu keskusteluun:
FESTARISIMULAATIO 3.0
PE 15.2. KLO 10:30-12:00

 

 

 

 

Osku Jalkanen
Festivaalisihteeri, Ilosaarirock & Freelancer tapahtumatuottaja

Monissa liemissä keitetyllä Jalkasella on laaja kokemus tapahtuma-alasta, sekä festivaali- että venuepuolelta. Hän on puuhaillut livemusiikin parissa koko ikänsä ja hiljalleen puuhastelusta on alkanut muotoutuoa hänen omien sanojensa mukaan unelma-ammatti. Joensuulaislähtöisen Jalkasen ura alkoi teininä Ilosaarirockin henkilöstövastaavan työstä, josta työtehtävä on jalostunut monien mutkien kautta  festivaalisihteeriksi. Lisäksi hän on toiminut tuottajana Joensuun kerubissa. Viime aikoina hän on toteuttanut tutkimushanketta elävän musiikin kentän tiedonkeruusta edunvalvonnan työkaluna LiveFIN ry:lle.

 

Osallistuu keskusteluun:
LEIPÄ MURUSISTA -FRIIKKUJEN JA PIENYRITTÄJIEN ARKI MUSABISNEKSESSÄ
TO 14.2. KLO 15:00-15:45

 

 

Panu Hattunen
Promoottori, Ilosaarirock 

"Ohjelman ostoa yli kymmenen vuotta, eikä suotta!" kuvailee itseään Hattunen. Hän vastaa Ilosaarirockin ohjelman lisäksi ympärivuotisesti myös Joensuun Kerubin ohjelmasisällöistä

 

Osallistuu keskusteluun:
FESTIVAALISIMULAATIO 3.0
PE 15.2. klo 10.30 - 12.00

 

 

 

 

 

Pekka Kupiainen,
Freelancer tapahtumatuottaja ja ääniteknikko, useita eri työllistäjiä 

Kupiainen on työskennellyt musabisneksen parissa jo noin 15 vuotta. Ura on edennyt stagemanagerin hommista tekniseksi tuottajaksi ja studioäänittäjästä livemiksaajaksi. Tällä hetkellä Kupiaista työllistävät muun muassa Provinssi, Ilosaarirock, Flow Festival, Michael Monroe ja CMX.

 

Osallistuu keskusteluun:
LEIPÄ MURUSISTA - FRIIKKUJEN JA PIENYRITTÄJIEN ARKI MUSABISNEKSESSÄ
TO 14.2. klo 15:00-15:45

 

 

 

Pietu Sepponen
Promoottori, Kesärauha & Sunborn Live

Sepponen on toiminut livemusiikin parissa ohjelmavastaavana ja klubijärjestäjänä Turussa vuodesta 2011. Tämän lisäksi Sepponen on työskennellyt keikkamyyjänä ja viimeiset puolitoistavuotta tapahtumatuottajana Sunborn Livellä. Ensi kesänä Sepponen on mukana uudessa festivaalissa nimeltään Kesärauha, joka järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla kesäkuussa. 

 

Osallistuu keskusteluun:
LÄPIMURTO 2019 - MISTÄ JA MITEN UUSI MUSIIKKI JA UUDET ARTISTIT LÖYDETÄÄN?
PE 15.2. klo 13.00 - 13.45

 

 

 

 

Piia Lääveri
Vastaava tuottaja, Ruisrock

Lääveri on työskennellyt Ruisrockin lisäksi tuottajana monissa kotimaisissa tapahtumissa, kuten Flow Festival, Lux Helsinki, Helsingin Juhlaviikot sekä Maailma Kylässä -festivaali. 

 

Osallistuu keskusteluun:
LEIPÄ MURUSISTA - FRIIKKUJEN JA PIENYRITTÄJIEN ARKI MUSABISNEKSESSÄ
TO 14.2. klo 15:00-15:45

 

 

 

 Salla Vallius
Toiminnanjohtaja, LiveFIN ry

Vallius loitti uransa ELMU ry:n hallinnoimasta konserttitalo Nosturista kivuten tuotantoassistentista vastaavaksi tuottajaksi. Matkan varrella hän keräsi kokemusta eri tehtävistä lukuisilta festivaaleilta ja tapahtumista. Intohimo yhdistystoimintaan ja vaikuttamiseen toi Valliuksen nykyiselle pallilleen LiveFIN ry:n toiminnanjohtajaksi, missä hän kantaa lippua periksiantamattomana elävän musiikin puolestapuhujana. ”Kaikki yhden eli livemusan puolesta”. Salla saatetaan tuntea myös pikanttina feministinä ja Menkkaklubin Dj Dönerinä: ”Mit scharfer sauce, bitte”.

Osallistuu keskusteluun:
ELÄVÄN MUSIIKIN ONNENPYÖRÄ
PE 15.2. klo 16.30 - 17.15

 

 

Samppa Hartikainen 
Johtaja & Promoottori, Warner Music Live

Hartikainen kuvailee itseään Lepakkoluolan kasvatiksi ja spiikkaavaksi DJksi. Kotimaisten dance-artistien livepioneeri on työskennellyt Daruden kansainvälisenä kiertuemanagerina 2000-luvun alussa, Popgramin toimitusjohtajana vuosina 2001-2007 ja Warner Music Liven promoottorina ja johtajana vuodesta 2007. Hartikainen on työskennellyt agenttina muun muassa seuraaville artisteille: Antti Tuisku, ABREU, Vesa-Matti Loiri, J. Karjalainen, Ellinoora ja SANNI.

 

Osallistuu keskusteluun:
KRISTALLIPALLO -
MILLAINEN ON MUSIIKKIVUOSI 2019?

TO 14.2. klo 14.15 - 15.00 
 

 

 

Timo Isomäki
Promoottori, Nelonen Media Live Oy

Isomäki tuli alalle vuonna 1988 Alavuden Rock-yhdistyksen mukana ja alalle jäi. Vaiherikkaan uran viimeiset pari vuosikymmentä on kulunut Himos Festival Oy:n ja N.C.D. Productionin leivissä kunnes viime kesänä edellä mainittu yritystoiminta sulautui Nelonen Media Liveen. Isomäki jatkaa työskentelyä promoottorina Nelonen Media Livessä edelleen.

Osallistuu keskusteluun:
TÄHTIHAASTATTELU TUPLANA: TIMO ISOMÄKI JA HANNU HALJALA
TO 14.2. klo 15.30 - 16.15

 

 

 

 

 

Tomi Saarinen
Markkinointijohtaja, Sony Music Entertainment Finland & Baltics

Saarisella on pitkän linjan kokemus radiotyöskentelystä. Hän on työskennellyt radio- ja tv-toimittajana, YleX:llä musiikkipäällikkönä, ohjelmapäällikkönä ja vastaavana tuottajana. Sittemmin levy-yhtiöbisnekseen siirtynyt Saarinen toimii Sony Musicin markkinointijohtajana Suomessa ja Baltiassa.

 

Osallistuu keskusteluun:
MARS 10 VUOTTA - MILTÄ MUSIIKIN KULUTTAMINEN VUONNA 2020 NÄYTTI 10 VUOTTA SITTEN? 
PE 15.2. klo 12.30 - 13.15

 

 Zachris Sundell
Pääpromoottori, Live Nation Finland

Live Nationin leivissä työskentelevä Sundell on promoottorin uransa aikana tuonut Suomeen monia suurkonsertteja ja isoja artisteja. Tänä vuonna Sundellin ansiosta Suomessa nähdään mm. Bob Dylan, The Cure ja Ariana Grande.

Osallistuu keskusteluun: 
KRISTALLIPALLO -
MILLAINEN ON MUSIIKKIVUOSI 2019?

TO 14.2. klo 14.15 - 15.00