Info

Mars

MARSia ei järjestetä vuonna 2021. Aiemmin vuodesta 2010 lähtien katkeamatta Seinäjoella järjestetty musiikin talvifestivaali ja ammattilaistapahtuma palaa Rytmikorjaamolle seuraavan kerran 17.-19.2.2022.


Passit ja ilmoittautuminen

Vuodelle 2021 ostetut pääsyliput käyvät MARS 2022 tapahtumaan sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa 11.4.2021 saakka ottamalla yhteyttä osoitteeseen hei@tiketti.fi.


Majoitus

Seinäjoelta löytyy useita hotelleja, mm. Original Sokos Hotel Lakeus ja Vaakuna

Original Sokos Hotel Lakeus
Torikatu 2, 60100 Seinäjoki (300 m rautatieasemalta) 
+358 10 764 8000, lakeus.seinajoki@sok.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna
Kauppatori 3, 60100 Seinäjoki (500 m rautatieasemalta) 
+358 10 764 7000, vaakuna.seinajoki@sok.fi 

Mahdollisista majoitustarjoituksista lisätietoa myöhemmin!

Lisää majoitusvaihtoehtoja: Etelä-Pohjanmaan Matkailu, +358 6 420 9090


Kuljetukset

SAAPUMINEN SEINÄJOELLE

Seinäjoki sijaitsee kätevästi pääradan varrella ja suosituin ja yleensä myös nopein kulkumuoto Seinäjoelle saapumiseen on junaliikenne. Juna-asemalta on matkaa Rytmikorjaamolle 1,6 km. Matka taittuu parissa minuutissa taksilla tai kävellen n. 20 minuutissa. Asemalla on taksitolppa. Matkakeskus – Rytmikorjaamo

Junayhteydet VR 
Bussiyhteydet: Matkahuolto & Onnibussi

Seinäjoen taksikeskus puh. 0100 84999

MARS-BUSSI

MARS-bussi liikennöi tapahtuman aikana keskustasta Rytmikorjaamolle ja takaisin. Tarkemmat aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.


Ruoka ja juoma

Ravintola Varicko
MARS festivaalin aikana festivaalikansaa palvelee Rytmikorjaamolla sijaitseva ravintola Varicko. Festivaalin aikana voit vaivattomasti pitää tarpeesi mukaan joko lyhyen tai pidemmän pysähdyksen Varickon antimien äärellä. Tarjolla on maittavaa lounasta, sekä tuoretta kahvia kahvileipineen. Varickossa on A-oikeudet.

Tutustu Ravintola Varickon palveluihin täällä.  


Ravintola Alma
Ravintola Alma sijaitsee aivan Seinäjoen matkakeskuksen vieressä. Hotellipalveluiden lisäksi Almassa voit nauttia lounasta viikottain vaihtuvalta lounaslistalta tai tilata illallista à la carte-listalta. Alman ammattitaitoinen henkilökunta, sekä tunnelmallinen ruokasali takaavat viihtyisän ruokailuhetken MARS-festivaalin lomassa. Festivaalin aikana iltaisin lavalle nousee myös live-esiintyjiä. Esiintyjiä katsellessa voit nauttia vaikka paikallista Mallaskosken panimon Kuohu-olutta.

Tutustu Ravintola Alman kotisivuihin täällä


Cafe & Shop Valkoinen Puu
Mikäli kahvihammasta alkaa kolottaa kesken festivaalin, on aika suunnata tunnelmalliseen kahvila Valkoiseen Puuhun. Valkoisessa Puussa voit nauttia lounasta tai viettää herkkuhetken maittavien, paikanpäällä tehtyjen kakkujen äärellä. 

Valkoiseen Puuhun pääset tutustumaan täällä

 

 Turvallisuus