Info

Mars

Musiikin talvifestivaali MARS tekee Rytmikorjaamosta musiikkibisneksen ajankohtaisareenan jälleen 10.-13.2.2021. Suomalaisen musiikki- ja tapahtuma-alan kärkiammattilaiset ovat tervetulleita Seinäjoelle, jo kahdettatoista kertaa. MARS ja Seinäjoki ottavat festivaalivieraat avosylin vastaan Rytmikorjaamolla - täällä on tilaa rohkeille, ennakkoluulottomille, avoimille ja intohimoisesti elämyskulttuuriin suhtautuville mielille!

Liveohjelma käynnistyy jo keskiviikkona 10.2.2021. MARSin seminaariohjelma jakautuu kahteen päivään, torstaille 11.2.2021 ja perjantaille 12.2.2021. Rytmi-instituutin Mars goes SAD -koulutuspäivä pidetään lauantaina 13.2.2021.

MARSin tämänvuotisen puheohjelman keskiössä on edelläkävijyys.


Passit ja ilmoittautuminen

Seminaarilippujen myynti käynnistyy maanantaina 30.11.2020 klo 13:00. Live on MARS -livekeikat sekä MARS goes SAD -koulutuspäivä sisältyvät seminaarilipun hintaan.

Tapahtuman aikana seminaarilippu vaihdetaan passiin ja rannekkeeseen tapahtuman infopisteellä kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. Infopiste löytyy Rytmikorjaamolta ravintola Varickon puolelta. Infopisteeltä voi myös ostaa seminaarilippuja korttimaksulla, mutta suosittelemme rekisteröitymään ennakkoon!


Majoitus

Seinäjoelta löytyy useita hotelleja, mm. Original Sokos Hotel Lakeus ja Vaakuna

Original Sokos Hotel Lakeus
Torikatu 2, 60100 Seinäjoki (300 m rautatieasemalta) 
+358 10 764 8000, lakeus.seinajoki@sok.fi

Original Sokos Hotel Vaakuna
Kauppatori 3, 60100 Seinäjoki (500 m rautatieasemalta) 
+358 10 764 7000, vaakuna.seinajoki@sok.fi 

Mahdollisista majoitustarjoituksista lisätietoa myöhemmin!

Lisää majoitusvaihtoehtoja: Etelä-Pohjanmaan Matkailu, +358 6 420 9090


Kuljetukset

SAAPUMINEN SEINÄJOELLE

Seinäjoki sijaitsee kätevästi pääradan varrella ja suosituin ja yleensä myös nopein kulkumuoto Seinäjoelle saapumiseen on junaliikenne. Juna-asemalta on matkaa Rytmikorjaamolle 1,6 km. Matka taittuu parissa minuutissa taksilla tai kävellen n. 20 minuutissa. Asemalla on taksitolppa. Matkakeskus – Rytmikorjaamo

Junayhteydet VR 
Bussiyhteydet: Matkahuolto & Onnibussi

Seinäjoen taksikeskus puh. 0100 84999

MARS-BUSSI

MARS-bussi liikennöi tapahtuman aikana keskustasta Rytmikorjaamolle ja takaisin. Tarkemmat aikataulut julkaistaan lähempänä tapahtumaa.


Ruoka ja juoma

Ravintola Varicko
MARS festivaalin aikana festivaalikansaa palvelee Rytmikorjaamolla sijaitseva ravintola Varicko. Festivaalin aikana voit vaivattomasti pitää tarpeesi mukaan joko lyhyen tai pidemmän pysähdyksen Varickon antimien äärellä. Tarjolla on maittavaa lounasta, sekä tuoretta kahvia kahvileipineen. Varickossa on A-oikeudet.

Tutustu Ravintola Varickon palveluihin täällä.  


Ravintola Alma
Ravintola Alma sijaitsee aivan Seinäjoen matkakeskuksen vieressä. Hotellipalveluiden lisäksi Almassa voit nauttia lounasta viikottain vaihtuvalta lounaslistalta tai tilata illallista à la carte-listalta. Alman ammattitaitoinen henkilökunta, sekä tunnelmallinen ruokasali takaavat viihtyisän ruokailuhetken MARS-festivaalin lomassa. Festivaalin aikana iltaisin lavalle nousee myös live-esiintyjiä. Esiintyjiä katsellessa voit nauttia vaikka paikallista Mallaskosken panimon Kuohu-olutta.

Tutustu Ravintola Alman kotisivuihin täällä


Cafe & Shop Valkoinen Puu
Mikäli kahvihammasta alkaa kolottaa kesken festivaalin, on aika suunnata tunnelmalliseen kahvila Valkoiseen Puuhun. Valkoisessa Puussa voit nauttia lounasta tai viettää herkkuhetken maittavien, paikanpäällä tehtyjen kakkujen äärellä. 

Valkoiseen Puuhun pääset tutustumaan täällä

 

 Turvallisuus

MARS järjestetään vastuullisesti ja voimassaolevia viranomaismääräyksiä noudattaen, jotta turvallinen osallistuminen on kaikille mahdollista. MARSin terveysturvallisuusjärjestelyistä tiedotetaan yksityiskohtaisesti tapahtuman lähestyessä.