OHJELMA 

Seinäjoen Rytmikorjaamolla 16.-18.2.2023 järjestettävä MARS koostuu kahdesta puheohjelmantäyteisestä seminaaripäivästä ja iltoihin sijoittuvasta liveohjelmasta.

PUHEOHJELMA TÄYTTÄÄ TORSTAIN JA PERJANTAIN 

MARSIN torstai- ja perjantaipäiviin sijoittuva puheohjelma koostuu tuttuun tapaan paneelikeskusteluista, keynote-haastatteluista ja ajankohtaisten tutkimustulosten esittelyyn keskittyvistä puheenvuoroista. Puheohjelman kantavana tavoitteena on vahvistaa suomalaisen musiikki- ja tapahtuma-alan toimintaympäristöä sen matkalla kohti kestävää, vastuullista, hyvinvoivaa, monimuotoista, uusiutuvaa ja entistäkin enemmän yhteen hiileen puhaltavaa tulevaisuutta.

MARS pyrkii aktivoimaan toimijoiden välistä ympärivuotista keskustelua, välittämään uutta tietoa ja tarjoamaan turvallisen sekä lämpimän ympäristön kohtaamisille, vertaistuelle ja juhlinnalle keskellä helmikuisen ydintalven nietoksia. Vakavan ja pohdiskelevan sisällön ohessa MARS haluaa niin ikään viihdyttää, yllättää ja inspiroida.

Puheohjelman sisällöt koskettavat alamme tulevaisuudennäkymiä useasta eri näkökulmasta, mutta tulevassa MARSissa erityishuomiota saavat ennakointikyvyn ja kriisivalmiuden teemat.

Miten voimme kehittää ennakointikykyämme tilanteessa, jossa edellisvuosien data myyntikäyrineen ja kustannuslaskelmineen ei palvele kuten aiemmin? Entä olemmeko me valmiita - tai ainakin aikaisempaa valmiimpia - vastaanottamaan tulevia kriisejä tai muita mullistuksia?

Aihevalikoima on totuttuun tapaan leveä ja pitää sisällään sekä vanhoja suosikkeja että uusia ajankohtaisia puheenaiheita meiltä ja maailmalta. LiveFIN osallistuu tänäkin vuonna vahvasti puheohjelman toteuttamiseen, joten luvassa on taatusti täyslaidallinen painavaa asiaa ennen kaikkea livesektorille!

 

Lue lisää puheohjelmasta täältä

 

SEURAA MARS-KANAVIA JA PIDÄ ITSESI AJAN TASALLA

MARSin lopullinen puheohjelma aikatauluineen julkaistaan tammikuussa 2023. Iltoihin sijoittuvaan live-ohjelmaan voit tutustua täällä. Seuraa siis aktiivisesti MARS-kanavia pysyäksesi ajan tasalla!